Treningsglede

Det er mange grunner til å begynne å trene. For å komme i bedre form, få bedre helse eller å kontrollere vekten. Men det viktigste, sånn vi ser det, er treningsgleden.

Det er ikke bare for barna som skal komme på trening og ha det gøy og føle seg trygge sammen med andre. Det er viktig for ungdommene og for de voksne også. Trening skal ikke være et ork, men noe som gir overskudd og energi.

Dørstokkmila er tung nok som den er noen ganger. Det er så mange ting som gjør at du ikke har lyst til å komme deg på trening. Du er slapp og sliten og har vondt i hodet, og det er ikke noen tvil om at sofaen frister. Men på sofaen blir du egentlig ikke noe mindre sliten, bare litt sløvere.

Du skal ikke ha trent lenge før du vet at når du bare kommer deg på trening, så får du det overskuddet du trenger. Kanskje hjelper det deg å tenke på at du bare skal trene litt forsiktig, ikke mer enn akkurat det du orker den dagen, så er vi ganske sikre på at du klarer litt mer enn det du hadde tenkt.

For du kommer inn av døren, treffer hyggelige folk, og vet at når vi trener, så jobber vi sammen for å gjøre hverandre gode. Å trene kampsport er ikke noen egotrip, men et felles prosjekt.

Dette er ikke bare tomme ord. Vi er mange som har trent på Sangrok i flere år, og vi vet at det er sånn. Det er derfor vi har holdt på så lenge, fordi dette er trening som gir oss masse glede og overskudd i tillegg til at vi både blir sterkere, smidigere og i bedre form.

Vi gleder oss til å se deg på trening!
Vennlig hilsen
Henrik og alle instruktøreren på Sangrok

 

2017-03-05T16:13:26+01:00