Taekwondo 2018-08-23T16:11:22+02:00

TAEKWONDO

Taekwondo er en koreansk kampform med røtter fra Okinawa og Kina. Taekwondo er en av de olympiske kampsportene. Taekwondo er et komplett system med vekt på slag og spark.

Det finnes flere retninger av Taekwondo. Vi lærer ut den Taekwondo-stilen som er godkjent av IOC og som er OL-gren. Vi er tilsluttet Kukkiwon som er verdens hovedkvarter for Taekwondo, og ligger i Seoul Korea. Videre er vi en del av Sangrok World Academy som også ligger i Seoul Korea og er ledet av Grandmaster Chang Seong Dong, sort belte 9.Dan.

Taekwondo har som en rekke av de asiatiske stilene beltesystem. Det er 10 grader før sort, og 9 grader av det sorte beltet. Dette er positivt både pedagogisk og ikke minst gjennom at det hele tiden er nye utfordringer å strekke seg etter.

Gjennom Taekwondo-trening får du trent fleksibilitet, styrke og kondisjon. Vi har fokus på at hver time skal være en komplett treningstime, med de elementene som skal til for at du som utøver skal kunne utvikle deg fysisk, psykisk og faglig. Vi tilbyr klasser for alle uavhengig av alder og form, fra 5 år og oppover.

PENSUM

TAEKWONDO

BLI
MED

GRATIS PRØVETIME