SOMMERLEIR!

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det gjør også vår Summer Camp.

Sommerleiren går av stabelen i Hundsundhallen på Snarøya. Det vil gå klasser non-stop i tre dager. Vi ønsker å gi et tilbud for alle stiler, og vi har med oss de beste instruktører i Taekwondo, Hapkido, Wushu, Taiji og Kickboxing-Sanda.

Æresgjest og instruktør på leiren er Grandmaster Chang Seong Dong, som innehar sort belte 9.Dan i Taekwondo og 8.Dan i Hapkido. Han er grunnlegger av Sangrok World Academy, som ligger i Seoul. Han kommer hele veien fra Korea for å være med på vår leir.

Grandmaster Chang regnes som en pioner innen Taekwondo. Han har trent Taekwondo siden han var barn. Han er også tidligere marinejeger og fungerte som nærkampinstruktør i det Koreanske militæret. Han har en unik tilnærming til Taekwondo, og alle kan lære av han uavhengig av stilart.

Vi har åpnet opp for påmelding til sommerleir nå. For de aller yngste fra 5 til 7 år holder vi en egen barneleir på lørdag. Det blir festmiddag på lørdag kveld, hvor du har mulighet til å møte alle instruktører.

På søndag blir det nivåtest i Wushu og dan-graderinger i Hapkido og Taekwondo fra 1.Dan til 6.Dan. Det vil også bli en oppvisning av alle våre aktiviteter.

Leiren vår er åpen for alle stiler, klubber/sentre og organisasjoner. Her vil det være mye å lære enten du er nybegynner eller viderekommende.

For påmelding:https://www.deltager.no/sangrok_summer_camp_2017_16062017

Håper vi ser deg på Sangrok Summer Camp!

Vennlig hilsen
Henrik S. Hunstad
International Master Instructor
Sangrok Norge AS

2017-04-01T14:21:35+02:00