Velkommen til Sangrok Summer Camp!

Sangrok betyr oversatt fra Koreansk: ”Evig grønt”. Som et grantre som alltid står grønt, symboliserer dette en evig positiv vekst. Så lenge vi lever lærer vi, og hva vi tilegner oss av lærdom er valg vi tar. For å leve livet fullt ut er det viktig å søke etter positiv og utviklende lærdom. Nettopp dette er det vi ønsker å stå for og bidra til i Sangrok.

Om aktivitetene våre er Taekwondo, Hapkido, Wushu, Taiji etc er ikke viktige, men vår tilnærming og rett informasjon er fokus. Vi er stolte av å kunne presentere dyktige instruktører i alle våre aktiviteter. Ingen har noen gang blitt dummere av å lære mer. Vi ser at det å trekke veksler på forskjellige treningsformer kan berike din hovedaktivitet. Det er mange veier til toppen av fjellet.

Selv er Taekwondo min base, men gjennom trening i hapkido, taiji, sverd etc har disse stilartene virket i synergi, og beriket hverandre. Nettopp dette har du mulighet til å oppleve på vår sommerleir.

Det gleder meg å kunne presentere dere for min mentor, master og venn, Grandmaster Chang Seong Dong. Han er en krysning av Yoda, Mr. Miagy og oraklet i Delfi. GM Chang har studert kampkunst en mannsalder, og har noe å lære alle både i utførsel og eksempel.

Jeg gleder meg til å dele denne erfaringen en sommerleir er, og ikke minst få lov å tilbringe tid med hver og enkelt av dere på og utenfor matten.

 

Lykke til!

Henrik S. Hunstad
International Master Instructor
Jidokwan 8.Dan

 

PÅMELDING
TIMEPLAN
INSTRUKTØRER
BARNELEIR
PRAKTISK INFO