Nyhetsbrev september 2017

Høsten har gjort sitt inntog og hverdagen har truffet de fleste av oss med full kraft. For å få overskudd og ta vare på vår egen helse er det viktig å ha faste rutiner på egen trening.

Hva vi vil med vår trening i form av delmål og hovedmål kan variere. Noen ønsker kun å holde seg i form og synes kampsport er en morsom måte å gjøre dette på. Andre ønsker å satse på konkurranser, komme seg videre i grader, lære mer om kulturen som er bakenforliggende i våre aktiviteter etc.

Uansett kan vi hjelpe deg med å oppnå den tilnærmingen til Taekwondo, Hapkido, Wushu og/eller Taiji som du ønsker. Jeg snakker mer om dette i denne filmen:

Husk også å jevnlig sjekke ut våre websider, her har jeg en blogg hvor jeg prøver å formidle mine tanker og opparbeidet kunnskap innen kampsport. Bloggen min finner du her: https://sangrokkwan.com/blogg/.For en stund tilbake skrev jeg en blogg om det temaet jeg ønsker å belyse i teksten og videoen til dette nyhetsbrevet: Kampsport en helhetstrening for kropp og sjel:  https://sangrokkwan.com/kampsport-en-helhetstrening-for-kropp-og-sjel/

Håper du liker videoen.

Men det aller viktigste: kom deg på trening!

Vi sees på matten til spennende og lærerike timer.

Vel møtt!
Henrik S. Hunstad
International Master Instructor

2017-09-09T19:42:44+02:00