Min første sommerleir – magi for liten og stor!

 

Sommer og skoleferie nærmer seg. For oss som har hatt et liv med kampsport, betyr det sommerleir! Jeg husker enda min første sommerleir. Jeg var ikke store gutten. Jeg pakket ned drakten min og satte meg på buss til Drøbak. En helg med nye bekjentskaper, masse trening og imponerende graderinger. Da jeg skulle på min første sommerleir kjente jeg svært få, da jeg akkurat hadde begynt å trene i klubben. Det tok ikke mange timene etter ankomst at jeg hadde fått mange nye venner. Mange av disse er nære venner i dag, flere tiår senere.

Denne miksen av å føle seg litt ukjent, få nye bekjentskaper, litt usikker flørting og ikke minst inspirasjonen som boblet frem etter time på time med undervisning av instruktører jeg så opp til, ga bensin til bålet. Jeg ble tent på mer læring, og jeg visste at dette skulle jeg holde på med i lang tid. Der fikk jeg rett!  Som sagt så har sommerleir vært noe jeg har vært med på siden liten, og som voksen setter jeg fortsatt stor pris på denne tradisjonen. Det gir meg mye å kunne trene og undervise andre med samme lidenskap. Samtalene i pausen, hyggelige middager og gode klasser gjør at en sommerleir gir meg energi, minner og inspirasjon som varer lenge.

Det noe magisk med slike leire. Det blir på mange måter et høydepunkt i året av typen julaften, 17.mai etc.  Derfor ser jeg viktigheten av å holde en slik tradisjon i hevd, og gleder meg til vår Sangrok-leir på Hundsund. Med instruktører som brenner for å lære bort og deltagere som ivrer etter å lære mer, er jeg sikker på at vi skal klare å fremkalle magi enda en gang.  Som du nå sikkert har forstått betyr denne avslutningen av skoleåret mye for meg, og jeg ønsker å kunne bidra til å gi deg den samme gode følelsen.

I Sangrok er vi så heldige at vi har dyktige instruktører i flere stilarter. Min erfaring er at ved å ha et åpent sinn og stadig søke lærdom så forstår man sin egen stil bedre, og med det øker ens kunnskap og nivå. Nettopp dette kan du oppnå på årets leir. Vi tilbyr klasser i Taekwondo, Hapkido, Wushu og Taiji. Alle klassene er lagt opp slik at du vil få nytteverdi selv om det er andre stilarter enn du trener til daglig. Sjekk ut vår spennende timeplan for leiren. Her kan du velge og vrake mellom et hav av timer som garantert vil gi deg lærdom, inspirasjon og ikke minst god trening.

I tillegg til de instruktørene du kan treffe til daglig, så er jeg veldig stolt av at min læremester, Grandmaster Chang Seong Dong kommer hele veien fra Korea ens ærend vår leir. Grandmaster Chang er en av pionerene innen Koreansk kampkunst og han har alltid tid til en hyggelig prat med liten og stor.

Har du ikke meldt deg på enda, så er det fortsatt mulighet.

God sommerleir,
Henrik S. Hunstad

Følg linken og meld deg på her:
https://www.deltager.no/sangrok_summer_camp_2017_16062017

2017-05-13T10:43:19+02:00