Hapkido 2018-08-23T16:13:05+02:00

HAPKIDO

Hapkido er en koreansk kampform som favner om de fleste elementer av selvforsvar. Mest kjent er stilarten for sine luftige kast og smertefulle låsinger. I tillegg læres det spark og slag som man kjenner igjen fra boksing, Taekwondo og lignende.

Det finnes flere retninger av Hapkido. Vi lærer ut Sangrok Hapkido under retningslinjer fra Sangrok World Academy i Seoul Korea. Hapkido betyr direkte oversatt kunsten å koordinere kraft, med dette menes at vi tilstreber å utnytte angripers kraft ved forsvar. Derfor egner hapkido seg for alle uansett størrelse og muskelstyrke.

Hapkido har som en rekke av de asiatiske stilene beltesystem. Det er 10 grader før sort, og 9 grader av det sorte beltet. Dette er positivt både pedagogisk og ikke minst gjennom at det hele tiden er nye utfordringer å strekke seg etter.

Gjennom hapkido-trening får du trent fleksibiltet, styrke og kondisjon. Vi har fokus på at hver time skal være en komplett treningstime, med de elementene som skal til for at du som utøver skal kunne utvikle deg fysisk, psykisk og faglig.

PENSUM

SANGROK HAPKIDO

BLI
MED

GRATIS PRØVETIME