Godt nytt år!

Tiden flyr, og vi er allerede godt i gang med det nye året. Det er spennende tider for Sangrok. Vi har valgt å trekke oss ut av Mudo-kjeden. Dette da vi ønsker å gjøre ting på vår måte, og har sett at våre konsepter ikke lenger er samstemt. Mudo vil fortsatt levere tjenesten med elevinnbetaling og forsikring til Sangrok.

Vi samarbeider med flere klubber og ønsker å være et sted for alle kampsportinteresserte uavhengig av tilhørighet. Vi har lenge vært gode på å arrangere workshop og seminarer, og det skal vi både fortsette med og bli enda bedre på.

Åpent hus
Kjenner du noen som vil begynne å trene hos oss?
Lørdag 21. januar klokken 14.00, inviterer vi til åpent hus. Her vil vi presentere alle våre tilbud: Taekwondo, Wushu, Hapkido, Taiji og Kickboxing. Ta med slekt og venner til en hyggelig dag hos oss.

Fundamental Taekwondo
Dagen etter, søndag 22. januar fra kl.12.00 til 16.00 arranger vi en Taekwondo-workshop. Der vil jeg dele min iver etter dypdykk i kampkunstens teknikker og historie med alle som er interessert. Dette er en workshop for alle fra nybegynner til videregående.

Vinter Camp
Skal de minste være hjemme i vinterferien?
Vi lager en Vinter Camp fra 22. til 24. februar. Denne campen er for Wushu og Taekwondo-elever mellom 6 og 15 år. Vi starter klokken 09.00 og holder på til 15.00, med treninger og sosiale aktiviteter. En flott mulighet til både å gjøre noe aktivt i en byferie og til å få inspirasjon og lære mer.

Sommer Camp
Selv om det ikke føles slik, så kommer sommeren før vi aner det.
Helgen 16. til 18. juni arrangerer vi vår sommerleir. Her vil vi få med våre beste instruktører i Taekwondo, Hapkido, Wushu, Taiji og kickboxing. Det vil bli arrangert nivåtester i Wushu, sortbelte graderinger i Taekwondo og Hapkido. Følg med på Facebook for mer informasjon i tiden som kommer.

Dette er bare noen av de spennende arrangementer som kommer.
Vi skal også delta på konkurranser, og det kommer garantert flere interessante seminarer og workshops.

Vi gleder oss til tider i utvikling og læring!

Beste hilsner,
Henrik S. Hunstad
International Master Instructor
Sangrok Norge

PS: Husk å følg oss på Facebook, og på den måten være oppdatert de siste Sangrok-nyhetene!

2017-03-01T21:06:02+01:00